Data

25-26 noiembrie 2019

Locație

Bulevardul Regina Elisabeta 38, București

Hai să îți spun de ce acest curs este pentru tine!

Vei înțelege care sunt indicatorii pe care trebuie să-i ai în vedere într-o campanie, vei învăța cum funcționează achiziția de media, cum să gestionezi bugetul de promovare online și cum să construiești o listă relevantă de cuvinte cheie.

Vei învăța care sunt principalele arme de marketing digital și cum poți să le folosești astăzi. Și vei afla cum să faci o strategie de marketing care îmbină armele de marketing alese pentru a atinge obiectivele.

Vei putea aplica direct ceea ce înveți prin intermediul exercițiilor. Trebuie doar să participi și să aplici ce vei învăța acolo, iar dacă după eveniment crezi că nu ai ce aplica și nu ai învățat nimic, îți dăm toți banii înapoi.

Rezervă-ți un loc acum

Ce se va întâmpla concret în aceste 2 zile?

Cafeaua de dimineață și sosirea participanților

Hai să ne cunoaștem și să stabilim obiectivele!

Web Analytics si Google Analytics

Indicatorii trebuie să acționeze ca o busolă, pentru a stabili unde te afli și încotro te îndrepți.

Cât mai puține decizii trebuie să fie bazate pe sentimente și ipoteze și cât mai multe bazate pe date.

În cadrul acestui eveniment te vei familiariza cu cei mai importanți indicatori de performanță pe care trebuie să-i urmărești, fără de a mai petrece ore întregi căutând explicații pe internet.

Vei afla care sunt lucrurile esențiale pe care trebuie să le știi despre Google Analytics și cum te ajută în interpretarea informației pe care o găsești acolo în a trage concluzii valide.

Achiziția de media digitală și promovarea online

Trebuie să fii la curent cu toate schimbările ce țin de noile canale și tendințele de schimbare pentru a nu rata șansa de a fi mai inovativi și a profita de noile oportunități.

În cadrul acestui curs vei putea să înțelegi cum se desfășoară licitațiile în motoarele de căutare prin intermediul jocului Clickplanners inventat de către Ionuț și echipa WebDigital.

Vei avea ocazia să afli ce înseamnă sistem de referință și de ce avem nevoie de un sistem de referință mai ales într-o zonă în care achiziția de media se face cu Generalized Second Price Bidding.

Pauza de prânz

Buget, provocări, așteptări, mituri

Un buget de marketing bine definit te poate ajuta să identifici cele mai inteligente modalități de a achiziționa clienți, să măsori și să gestionezi numeroasele eforturi de marketing.

În cadrul cursului vei avea ocazia să cunoști cum poți să-ți planifici un buget de media pornind de la obiectivele pe care le ai. Vei afla ce înseamnă supraconsum și subconsum și cum să gestionezi o astfel de problemă.

Vei avea ocazia să afli care sunt controversele în gestiunea campaniilor tale de promovare, calibrarea așteptărilor și întâmpinarea provocărilor. Vei ști care sunt motivele pentru externalizarea gestiunii de buget către specialiști sau internalizarea acesteia.

Lumea SEO PPC - lumea motoarelor de căutare

O sarcină importantă în orice campanie de marketing pentru motoarele de căutare este să-ți construiești o listă de cuvinte cheie relevante și căutate, iar dezvoltarea unei liste de cuvinte cheie necesită timp și răbdare.

O soluție pentru a nu sta cel puțin 8 ore pentru a dezvolta un set cuprinzător de cuvinte cheie este să înțelegi care sunt regulile acestui proces și ce ar trebui să aplici pentru a avea o platformă de comunicare relevantă.

În acestui curs vei afla ce stă la baza unei liste de cuvinte cheie.

Vei fi introdus către motoarele de căutare Google, Yandex, Baidu, YouTube, Amazon și cum funcționează marketingul centrat pe motoarele de căutare.

Vei afla care sunt elementele esențiale în achiziția de media în publicitatea digitală pe motoarele de căutare și în principalele rețele sociale.

Vei avea ocazia să te familiarizezi cu elementele esențiale de care trebuie sa ții cont pentru optimizarea motoarelor de căutare.

Concluzii finale

Vei afla care sunt concluziile cu care pleci acasă și cum poți să le aplici.

Cafeaua de dimineață și sosirea participanților

Strategia de digital marketing

Întrucât strategia de marketing este elementul de bază al unui plan de marketing este esențial ca aceasta să fie stabilită in consens cu obiectivele.

Aceasta te ajută să-ți concentrezi resursele pe cele mai bune oportunități posibile.

În cadrul acestui curs vei afla cum să construiești strategia în consens cu drumul clientului pentru a atinge obiectivele fie că este vorba despre o afacere de B2B ori B2C.

Vei avea ocazia să afli care sunt primii pași în construcția unei strategii de digital marketing, care este diferența dintre o campanie prin care "cultivi intenția" și una în care "colectezi intenția" pentru un produs de marketing.

Vei afla care sunt momentele în "viața clientului" în jurul cărora trebuie să-ți organizezi strategia.

Pauză

Arme de marketing online

Trebuie să fii la curent cu toate schimbările ce țin de noile canale și tendințele de schimbare pentru a nu rata șansa de a fi mai inovativi și a profita de noile oportunități.

În cadrul acestui curs vei putea să înțelegi cum se desfășoară licitațiile în motoarele de căutare prin intermediul jocului Clickplanners inventat de către Ionuț și echipa WebDigital.

Vei afla care sunt principalele surse de trafic pentru o proprietatea web, care sunt metodele și soluțiile de a îmbunătăți rata de deschidere și despre cum colectezi informațiile despre audiență.

Te vei familiariza cu tipurile de rețele sociale pe care le ai la dispoziție la momentul actual și cum le poți folosi pentru a-ți atinge obiectivele.

Vei avea ocazia să afli despre elemente esențiale despre "dark web" și "deep web", dar și despre stabilirea "pâlniei de conversie", a micro obiectivelor și urmarirea KPI-ilor.

Pauza de prânz

Tactici de promovare pe Google, Facebook, YouTube și Instagram

Vei avea ocazia să afli care sunt tactici și strategii de succes utilizate de către Ionuț pe platformele Google, Facebook, YouTube și Instagram în promovare online.

Vei afla cum alegi care tactici se potrivesc cel mai bine pentru bugetul și produsul de marketing pe care îți propui să-l promovezi.

Vei primi exemple de "tips & tricks" bune de știut.

Exerciții practice

Pentru a înțelege și facilita procesul de învățare mai ușoară, vom folosi o serie de exerciții practice pe care le poți lua acasă.

Cine este Ionuț Radu Munteanu?
Teacher, Speaker, Digital Marketing Evangelist & Entrepreneur

Student perpetuu al minții umane, întreprinzător cu normă întreagă, marketer pasionat cu aproape 20.000 de ore de lucru pe strategie, analiză și optimizare a campaniilor de promovare, acesta este Ionuț R. Munteanu în câteva cuvinte.

Este licențiat în Psihologie și Sociologie cu o vastă experiență în marketing, a ajutat peste 500 de companii și a mentorat zeci de tineri în cariera lor în marketing digital.

Partener fondator al WebDigital, prima agenție specializată de PPC marketing din România, fondată în 2009, care gestionează peste 100 de conturi active de campanii din Europa Centrală și de Est în fiecare lună.

Manager Partner al Upgradient, o companie mică de software, înființată în 2017, menită să automatizeze procesele și să ofere soluții agențiilor de marketing.

Co-fondator al celui mai vechi eveniment lunar dedicat industriei marketingului digital și comunității Lumea SEO PPC din București, fondată în 2010.

Membru în consiliului de administrație al BlueAlliance, o alianță de 14 agenții independente de digital marketing din toate țările Est-Europene.

Membru al Consiliului de Directori al Asociației IAB a industriei de marketing și publicitate din Romania.

Membru al echipei John Maxwell - cel mai mare și cel mai rapid program din lume de certificare al antreprenorilor cu membri din întreaga lume.

Ce spun cei care au participat deja la acest curs

Cât trebuie să plătesc pentru un loc în sală?

Ofertă Standard

249

Ofertă studenți

199
12 x 80 RON/oră
* Este necesară prezentarea carnetului de student

100% Money Back Guarantee

Suntem convinși că și atmosfera, și conținutul, și Ionuț și întreg programul de învățare o să fie mult mai valoros decât costul plătit pentru locul în sală. Dacă vei fi nemulțumit de orice aspect legat de această zi petrecută împreună, ai timp o lună întreagă să ceri banii înapoi.

Întrebări frecvente

Care este structura cursului?
Durata cursului este de 6-8 ore structurat în 6 secțiuni + pauze. Acesta conține module pentru predarea și organizarea informației precum și exerciții aplicative.

Vor exista exerciții?
Da vor exista exerciții la majoritatea secțiunilor pentru facilitarea procesului de învățare.

Cum plătesc?
Plata se face anticipat în momentul rezervării locului cu cardul direct pe site sau puteți cere cu plata prin transfer bancar pe email la adresa viorica@imunteanu.com.

Cum mi se returnează banii?
Trimite un email în maxim 30 de zile calendaristice la adresa viorica@imunteanu.com în care să precizezi motivul pentru care consideri că acest curs nu a atins așteptările și vei primi banii înapoi. Prânzul și cafeaua vor fi și ele din partea noastră.

Ce este inclus in pretul biletului?
În prețul cursului este inclusă masa de prânz, materialele de curs și serviciul trainerului.

Înainte să pot participa la curs, trebuie să știu să folosesc platforma de Google Ads sau să am o certificare de forma Google Fundamentals?
Pentru a participa la curs nu ai nevoie de cunoștințe despre utilizarea platformei, dar orice cunoștințe sunt binevenite.

Înainte să pot participa la curs, trebuie să știu să folosesc platforma de Facebook Ads sau să am o certificare de forma Facebook Blueprint?
Pentru a participa la curs nu ai nevoie de cunoștințe despre utilizarea platformei, dar orice cunoștințe sunt binevenite.

După curs, voi ști să accesez și să folosesc interfețele de Google Ads și Facebook Ads?
La sfârșitul cursului vei ști partea strategică ce ține de cum să folosești Google și Facebook Ads. Cursul cuprinde informații independente de componentele interfețelor, întrucât acestea suferă continuu modificări.

Voi putea executa o campanie în urmă cursului?
Ca urmare la sfârșitul cursului vei putea da feedback despre componentele unei campanii executate, precum și construirea unui brief. Vei ști de ce componente trebuie sa ții cont atunci când concepi o campanie de promovarea online.

La sfârșitul acestui curs, voi putea să interpretez indicatori statistici?
Da, vei putea interpreta o parte dintre indicatorii campaniilor de promovare.

La sfârșitul acestui curs, voi putea să construiesc bugetul pentru campaniile de promovare?
Da, vei putea construi bugete pentru campaniile de promovare.

Am nevoie de un buget că să pot să testez ceea ce voi învăța în curs?
Da ai nevoie de buget sau de un business pentru a putea aplica ceea ce vei învăța.

Locație

Hotel Cișmigiu
Bd. Regina Elisabeta 38
București 050017
sala Lipscani